Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Caesar's Luxury Homes
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Parchet din lemn masiv
300 lei
Brand
Nuc american, Cires, Stejar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Parchet autohton: stejar, nuc, paltin, cires, frasin, salcam.
- Parchet exotic: maslin, amarante,guatambu, doussie, merbau, tauari (champagne maron), nuc american.Lemnul exotic este cel mai de pret material pentru producerea parchetului datorita rezistentei sale în timp si datorita caracteristicilor sale estetice cu totul deosebite.

Parchetul din lemnul exotic se potriveste in mod natural cu orice interior, asortandu-se oricarui stil, de la cel clasic pana la cel modern.

- Parchet stratificat: wenge natur, stejar (slefuit arctic, select, polar, slefuit antichizat, piper negru, country), paltin (robust, natur, polar), merbau, jatoba, nuc (select, natur, country), mesteacan, frasin (clasic, amber), fag natur, doussie, iroko;
- Deckuri: Pardoselile pentru exterior au o durabilitate crescuta si nu necesita nici un tratamenet chimic inainte sau dupa montare, ci doar tratament de intretinere anual.
Utilizate in:  terase comerciale, cafenele, alei de plaja, terase exterioare pentru case, pe marginea piscinelor, foisoare, alei, balcoane,  garduri, parcuri si gradini, locuri de joaca pentru copii, bazine de inot, rampe de acces etc. Deck-ul se poate folosi, cu o structura de rezistenta adecvata, si la placari de fatade.
Din Gura in Gura
Alte Produse